Kategorier
Spel

Mysig spelkväll med vännerna

Sällskapsspel kan vara ett riktigt mysigt sätt att umgås tillsammans med sina vänner på. Det kan vara ett mer avslappnat sätt att träffas på än exempelvis ha en fin middag eller bara sitta och prata. Dessutom är förstås spel riktigt roligt!

Ät och drick gott

Allra mysigast blir det om ni kombinerar spelkvällen med något gott att äta och dricka. Beställ vin direkt hem till dörren för att slippa bära tunga flaskor. Du får ett stort utbud och alltid fri frakt och snabba leveranser. Du kan med fördel köpa hem ett vinpaket av olika sorters vin.

Ni kan äta middag tillsammans, kanske något så avslappnat som att beställa hem pizza. Men det kan även räcka att fylla upp skålar med diverse snacks. Om någon spelare är under 20 år är det viktigt att det också finns alkoholfria alternativ.

Kom överens om regler

För att en spelkväll ska bli trevlig är det viktigt att ni kommer överens om vilka regler som gäller i ett spel innan ni börjar spela. Det sista ni vill ska hända är att ni börjar bråka för att ni är oense, speciellt om några av er är dåliga förlorare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *