Det finns mycket man kan göra i Stockholm om man är besökare eller bara vill hitta på något med vänner eller familj. Shopping är en rätt självklar aktivitet för många när man är i huvudstaden, men andra vill hitta på något helt annat. Den som vill spela eller leka lite kan istället roa sig med minigolf.

Här finns minigolf i Stockholm

Minigolfen är en populär aktivitet för stora och små. Tack vare att nästan alla kan vara med och spela, behöver sällan någon känna sig exkluderad i ett sällskap. Minigolf är med andra ord en väldigt bra aktivitet att utföra.

Vill man boka minigolf i Stockholm är det smart att göra det lite i förtid innan själva aktiviteten ska ske. Då säkerställer man att det finns speltillfälle den dag man planerar att spela.

Minigolf finns på många ställen runt om i landet och vissa har gjort det till ett uppdrag att testa på landets alla olika banor. De kan trots allt skilja sig en hel del och varje bana har sin charm. Det är också något som passar utmärkt för en hemester och som ett alternativ till att titta på tv eller sitta med näsan ner i mobilen. Vill man göra spelandet lite dramatiskt kan man spela om olika vinster, till exempel om vem som måste bjuda alla på glass.