Alla män behöver lite tid med bara kompisarna ibland. När frun och barnen är iväg för att övernatta hos någon borde du passa på att bjuda in dina vänner. Det blir ett perfekt tillfälle att bara vara grabbiga och spela tv-spel tillsammans. Men inte alla spelkvällar blir lika lyckade och därför bör du förbereda med några inköp som kan förgylla kvällen.

Glöm ej snuset

Ingen kväll med grabbarna är optimal utan en dosa riktigt fint snus. Se därför till att köpa ditt snus i god tid innan kvällen börjar så att ni inte blir utan. Ett tips är att köpa några olika sorter som du kan bjuda grabbarna på. Även om du har en favorit kanske de föredrar en annan. Det kan även vara en rolig grej utöver spelandet att testa snus tillsammans. Du kan välja att köpa hem portions- eller lössnus. Om du tänkt bjuda kompisarna kan det vara bra att köpa båda.

Snacks och dricka

Öl är såklart den perfekta drycken till spelkvällen. Kanske finns det någon i gänget som inte gillar öl och därför kan det vara bra att kunna erbjuda ett alternativ. Några cider kan passa bra, men du bör även ha läsk hemma om någon vill dricka alkoholfritt. För att ni ska hålla energin uppe när ni spelar kan du bjuda på några goda snacks. Saltade nötter brukar alltid gå hem och ostbågar likaså. Kanske kan du även bjuda på något lite matigare som exempelvis friterade kycklingnuggets eller någon smakrik ölkorv?