Spel är en fantastisk underhållning för både stora och små, det är en perfekt aktivitet att göra med både vänner och familj. Det är roligt, spännande och bjuder på mycket skratt.

Det finns många olika sorters spel att välja mellan och marknaden växer för var dag som går.

Och nu när teknologin har utvecklats så har vi fler alternativ än någonsin. Man kan välja allt från de klassiska brädspelen till roliga konsolspel.

Monopol

Men ett klassiskt spel som genom tiderna har varit väldigt eftertraktat och som de flesta någon gång har spelat är Monopol.

Monopol är ett brädspel som har funnits sedan 1935 och sedan dess har man kunnat hitta detta spel i nästan alla hem.

Det är ett otroligt roligt spel som samtidigt är lärorikt då man kan lära sig och förstå sig på ekonomin bättre som barn. Monopol har sedan den lanserats fortsatt att utvecklas och är än idag ett av de brädspelen som säljer mest på marknaden. Det är ett klassiskt spel som har gått vidare från generation till generation och spelet erbjuder på härliga stunder fyllda med skratt.

Klassiska kortspel

Det finns mycket man kan göra med ett simpelt och klassiskt kortspel. Man kan bygga ”hus”, göra roliga trolleritricks och spela flera olika spel. Med ett simpelt kortspel får man flera spel i ett!

Det finns spel som passar både vuxna och barn, och det passar utmärkt att göra med både familjen eller vännerna.

Det finns några sorters spel som är väldigt klassiska och populära, som de flesta av oss har spelat under uppväxten. Dessa spel har gått vidare från generation till generation och är än idag roliga och simpla spel som man kan spelas tillsammans med andra. Och dessa är nog de spel som även kommer att gå vidare från de nuvarande generationerna till nästkommande generationer.

Finns i sjön

Finns i sjön är ett klassiskt kortspel som barn ofta får lära sig att spela. Det är ett spel som går ut på att hitta alla fyra kort par från de olika sviterna. Detta gör man genom att fråga om de andra parterna har ett sådant kort i handen. Finns kortet inte hos motparten får man då leta i sjön.

Det är ett roligt och underhållande spel som de flesta barnen tycker om. Detta spel passar utmärkt för en mysig kväll hemma med barnen.